Reseller

Klant of wederverkoper worden van Blue Sky


U kunt uw bedrijf aanmelden om scherp in te kunnen kopen bij Blue Sky Vision als klant of als wederverkoper.
Elektrotechnische bedrijven, installateurs, winkels, groothandelaren en alle andere bedrijven die onze producten willen verkopen aan de tussenhandel of de eindklant komen hiervoor in aanmerking. (u kunt als eindgebruiker of particulier niet als klant aanmelden) 

Aanmelden
Voor aanmelden stuurt u een email naar info@blueskyvision.eu.
Graag ontvangen wij via mail een kopie van inschrijving van Kamer van Koophandel. Na ontvangst van alle gegevens ontvangt u een kortingscode van ons die u kunt invoeren tijdens het bestellen. De afgesproken korting wordt dan automatisch berekent.

Bestellen
Via onze website kunt u heel makkelijk uw bestelling plaatsen. Dit gaat heel makkelijk en snel. Zet de producten die u wilt bestellen in het winkelmandje en u ziet gelijk wat in totaal u gaat kosten. Met meerdere betalingsmogelijkheden kunt u uw bestelling voldoen.

Betalingen
Betalingen ontvangen wij vooraf indien anders afgesproken. Met verschillende betalingsmodelijkheden kunt u online betalingen doen. (ook vanuit België en Duitsland)
Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Leveringen
Zodra de bestelling geplaatst is worden alle bestelde producten in een aantal werkdagen geleverd. Alleen LED panelen met foto opdruk moet u rekening houden met een kleine week. 

Dropshipping
Wij kunnen als u wilt uw bestelde producten verzenden op uw naam. De ontvanger ziet totaal niet dat het van Blue Sky Vision afkomt. Uw naam en adres zal op het verzend etiket erop komen te staan en niet die van Blue Sky Vision. Er zal geen factuur meegestuurd worden.
Bij het plaatsen van een bestelling graag bij opmerkingen vermelden dat het om een dropshipping gaat.

Lichtberekening
Geheel vrijblijvend maken wij een lichtberekening van uw project. Met een lichtberekening kunt u exact zien hoeveel LED panelen of LED lampen u nodig heeft.
De hoeveelheid LUX kunt u ook uit deze berekening uithalen. Op deze manier komt u later niet met verrassingen te staan. U ontvangt een volledig rapport van ons.