About Us

OVER BLUE SKY VISION

De leverancier in het leveren van hoge kwaliteit LED panelen, LED fotoplafond, LED High Bay, LED strippen en LED TL buizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij leveren in grote hoeveelheden zonder enige problemen, wij leveren zelfs in enkele werkdagen. 

Door nauwe betrokkenheid en korte lijnen met producenten in Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs aangeboden worden.
Blue Sky Vision biedt voor wederverkopers en installateurs/aannemers een snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Maar bovenal staat de kwaliteit van al onze LED panelen en overige producten in een hoog vaandel. 

Blue Sky Vision kent vele klanten in Nederland, België en Duitsland. Voordeel om bij Blue Sky Vision te bestellen is het dropshippen. De geleverde LED lampen worden op naam van de afnemer verzonden. De ontvanger zal niet zien dat het van Blue Sky Vision afkomt. Uiteraard valt alles onder de garanties incl. als er wat geretouneerd moet worden. 

 

Blue Sky Vision Groothandel
Blue Sky Vision is een groothandel in leveren van LED lampen voor het bedrijfsleven. Blue Sky Vision staat bekend voor zijn snelle levering, alles op voorraad, service en advies en na zorg. Team Blue Sky Vision houd zich bezig met continuïteit en nieuwe producten die in het Europeese bedrijfsleven past. Voor Blue Sky Vision is alleen snel leveren niet belangrijk maar ook geven van juiste advies, welke lampen het meest geschikt is voor uw pand, goedkoopste en meest energie zuinige oplossing. Vaak komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met de gekozen lamp die het licht geeft die u verwacht. 

Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs worden aangeboden. Blue Sky Vision biedt u zeer aantrekkelijke prijzen en bovendien is er een sprake van een snelle levering. Aller belangrijkste is de kwaliteit van al onze LED lampen!

Veilig betalen
Bij Blue Sky Vision kun je op veel verschillende manieren betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via iDeal, Paypal of met een creditcard. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internet omgeving. Veiliger betalen dan bij Blue Sky Vision kan bijna niet.

Garantie
Op al onze producten gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden per post of e-mail, met uw bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het ook voor dat een artikel niet goed wordt afgeleverd of dat het kapot wordt aangeleverd. In die gevallen gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een passend oplossing zodat u niet lang hoeft te wachten.

Thuisbezorgd
De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen drie werkdagen geleverd. Dat geldt voor bijna alle producten uit ons assortiment of het moet anders opgegeven zijn in de advertenties. Daarnaast kunt u uw bestelling overal laten bezorgen, dus ook op uw werk.

Bezorging: 
Blue Sky Vision werkt met een aantal bezorg diensten zoals DHL, UPS, FEDEX en postnl. Dit doen wij om u een optimale service te verlenen.

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment u niet bevalt. Natuurlijk proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen maar gebeurt het toch, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het product bedrag incl. verzendkosten aan u terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden wel aanvullende voorwaarden. 

 

Certificaten 
Op al onze LED panelen en High Bay LED Tubes zijn CE, RoHS, GS en TÜV gecertificeerd! Daarom kunnen wij met een gerust hart 5 jaar garantie aanbieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!